Eleonas in Zaros

Vakantie zoeken

Gesponsorde links

Weekendje Zaros Last minute Zaros Zaros

Goedkope vakantie Griekenland

Maak uw keuze

ANVR SGR iDeal MasterCard Visa American Express

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.

Eleonas in Zaros

Goedkope vakanties Griekenland All inclusive vakanties Griekenland Zaros

vakantie griekenland zaros zaros
Goedkope vakanties Griekenland Zaros

vanaf
490,-

Goedkope vakanties Zaros

Na een weekje strand op Kreta had ik wel weer zin in wat avontuur. Mijn vriend Manos regelde een bungalow voor me prachtig gelegen bij het meer van Zaros. Na een prachtige rit met mijn huurauto kwam ik aan op het landgoed van Vangelis en Manolis Saridakis. Het eerste dat me opviel toen ik uitstapte was de geur van de natuur: heerlijk!

Na een frisse duik in het zwembad liet ik me nog fijn even opdrogen op een stretcher in de zon. Het was nog vroeg dus ik besloot die middag nog naar het nabijgelegen meertje te wandelen om vervolgens neer te strijken op het eerste terras dat ik tegenkwam. Wat een schitterende omgeving! Na een vers visje in een restaurant aan het water besloot ik terug te gaan en vroeg onder de wol te kruipen. Op mijn terras schonk ik onder de sterrenhemel nog een slaapmutsje voor mezelf in en ik droomde over alle avonturen die ik hier nog zou beleven. De spectaculaire kloof van Rouvas stond voor morgen op het programma. Ik kon niet wachten tot het zover was..

Organisatie: Eliza
Prijs vanaf: 490,-

Meer informatie of direct boeken?

Andere last minutes naar Zaros

Reisverzekering


Advertenties

Advertenties

vakantie griekenland zaros RSS Goedkope vakantie Griekenland