Mira Resort Maisonettes in Tsoukalades

Vakantie zoeken

Gesponsorde links

Tsoukalades Vakantie Vakantie Tsoukalades

Goedkope vakantie Griekenland

Maak uw keuze

ANVR SGR iDeal MasterCard Visa American Express

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.

Mira Resort Maisonettes in Tsoukalades

Goedkope vakantie Griekenland Goedkope vakanties Griekenland Tsoukalades

goedkoopste vakantie griekenland tsoukalades tsoukalades
Goedkope vakantie Griekenland Tsoukalades

vanaf
575,-

Goedkope vakantie Tsoukalades

Een Griekse filosoof beweerde ooit dat je het paradijs niet zomaar vindt maar dat je ernaar moet zoeken en het moet ontdekken. Een wijs advies dat ik tijdens mijn reizen altijd ter harte heb genomen en dat me al veel hemelse vakanties heeft opgeleverd. Zo vond ik ook Mira Resort Maisonettes op Lefkas een paradijselijk verblijf waar ik een weekje doorbracht. Al had ik bij deze ontdekking wel een beetje hulp gehad van mijn vriend Yannis.

Op die warme zomeravond stond Yannis erop dat we toch nog even een wijntje zouden drinken. Ik was al best moe van de lange wandeling die we hadden gemaakt maar Yannis was niet te houden. Het lijkt wel of hij bij het vallen van de avond pas echt tot leven komt. Hij stelde voor om langs te gaan bij Romina de eigenaresse en gastvrouw van Mira Resort Maisonettes. We waren nu toch vlakbij. Even later ploften we net op tijd voor de zonsondergang neer op Romina€s schitterende zonneterras. Het enorme zwembad een glaasje in de hand en de Ionische zee aan mijn voeten: dit was de ideale plek voor een levensgenieter zoals ik. Met een glimlach van oor tot oor leunde ik achterover en besloot direct om me voorlopig niet meer te verroeren. Want ik had mijn paradijsje alweer gevonden.

Organisatie: Eliza
Prijs vanaf: 575,-

Meer informatie of direct boeken?

Andere goedkope reizen naar Tsoukalades

Reisverzekering


Advertenties

Advertenties

goedkoopste vakantie griekenland tsoukalades RSS Goedkope vakantie Griekenland