Amarandos Villas in Marantochori

Vakantie zoeken

Gesponsorde links

Vakantie Vakantie Marantochori Last minute Marantochori

Goedkope vakantie Griekenland

Maak uw keuze

ANVR SGR iDeal MasterCard Visa American Express

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.

Amarandos Villas in Marantochori

Last minute Griekenland Last minute vakantie Griekenland Marantochori

goedkope vakantie griekenland marantochori marantochori
Last minute Griekenland Marantochori

vanaf
435,-

Last minute Marantochori

De geur van geluk

 

Het is vroeg in de ochtend maar mijn dag kan nu al niet meer stuk. De zon schittert op het water. Ik houd mijn haren vast terwijl die typische en door mij zo geliefde Lefkas-wind me alweer tegemoet wappert. Ik geniet terwijl ik langzaam met de ferry het eiland nader. En dan ineens uit het niets doemt het op aan mijn rechterhand. Grenzend aan het azuurblauwe water van de Ionische zee liggen vijf kleurrijke villa€s. Gauw kijk ik om me heen. Het Grieks mannetje verderop hij weet het vast! Ik loop naar hem toe en wijs naar die pracht in de verte.€Wat is de naam van die villa€s?€ wil ik uitschreeuwen van enthousiasme. Want je begrijpt: daar moet ik naar toe.€Amarandos Villas€ zegt hij terwijl hij me uit mijn lijden verlost. Ik glimlach en ga naast hem zitten.€Amarandos en dat is niet zomaar€ begint hij.€Amarandos is namelijk een beroemd en zeldzaam plantje op Lefkas. Het heeft schitterende gele bloemetjes en ruikt het hele jaar door heerlijk. En waar groeit het? Vlakbij de zee tussen de rotsen.€ Ik zucht en ontdek weer: het geluk overvalt je letterlijk waar je bijstaat.

 

Natuurlijk heb ik precies gedaan wat ik had bedacht na het gesprek met de man. Ik reed richting Kastri Bay het laatste stukje weg was onverhard en kwam aan bij de Amarandos Villas. Vijf beauty€s omgeven door groen en een zee van schoonheid om naar te kijken. Binnen is het koel en ruim en vooral bij de balkons was ik niet meer weg te slaan; wat een waanzinnig uitzicht op de baai met de Ionische zee! Eigenaar Efstathios Gavrilis die de villa's samen met zijn vader heeft gebouwd was gecharmeerd van mijn enthousiasme en ik kon blijven. Want zo ben ik dan ook: je weet pas echt hoe het er is als je er ook letterlijk bent.

En nu lig ik hier op een ligbedje aan mijn privéterras te koekeloeren in de zon. Amarandos Villas de naam hadden ze niet beter kunnen kiezen. En dan bedenk ik me: ik ben zelf eigenlijk ook wel een soort van Amarandos: ik heb me gezeteld tussen de rotsen vlakbij zee ik ga voorlopig nergens heen en o ja ik ruik heerlijk...

Organisatie: Eliza
Prijs vanaf: 435,-

Meer informatie of direct boeken?

Andere goedkope vakanties naar Marantochori

Reisverzekering


Advertenties

Advertenties

goedkope vakantie griekenland marantochori RSS Goedkope vakantie Griekenland