Erissos Pavilion in Magganos

Vakantie zoeken

Gesponsorde links

Last minute Magganos Magganos Weekendje Magganos

Goedkope vakantie Griekenland

Maak uw keuze

ANVR SGR iDeal MasterCard Visa American Express

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.

Erissos Pavilion in Magganos

Vakanties Griekenland All inclusive vakantie Griekenland Magganos

goedkope vakantie griekenland magganos magganos
Vakanties Griekenland Magganos

vanaf
535,-

Vakanties Magganos

En quot;Leven op een tijdsschema moet je thuis al in dit hotel kom je om te genieten en quot; aldus de eigenaar van Erissos Palace. En daarmee heeft hij niets teveel gezegd. Alles mag hier en niks moet. Als je in een willekeurig ander hotel eens lekker wilt uitslapen na een avondje uit kun je het ontbijt meestal wel op je buik schrijven. In dit schitterende hotel is een laat ontbijtje geen enkel probleem en maken Makis en zijn Finse vrouw met veel plezier nog een fijne maaltijd voor je klaar. Het hotel heeft maar 11 kamers dus bij het zwembad is het heerlijk rustig en kun je volop genieten van de zon een frisse duik en het onvergetelijke uitzicht.

Ik geef toe dat het knap moeilijk is om van je stretcher af te komen als je hier eenmaal zit maar een tochtje door het prachtige Kefaloniaanse landschap is echt een must. De druipsteengrotten zijn zo groot als concertzalen de meren zijn oneindig diep en het groen van de naaldbomen die alleen hier groeien steekt prachtig af tegen de helblauwe kleur van de zee.

Organisatie: Eliza
Prijs vanaf: 535,-

Meer informatie of direct boeken?

Andere vakantie naar Magganos

Reisverzekering


Advertenties

Advertenties

goedkope vakantie griekenland magganos RSS Goedkope vakantie Griekenland