Eliathos in Arhanes

Vakantie zoeken

Gesponsorde links

Vakantie Arhanes Arhanes Last minute Arhanes

Goedkope vakantie Griekenland

Maak uw keuze

ANVR SGR iDeal MasterCard Visa American Express

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.

Eliathos in Arhanes

Vakantie Griekenland Vakanties Griekenland Arhanes

goedkoopste vakantie griekenland arhanes arhanes
Vakantie Griekenland Arhanes

vanaf
365,-

Vakantie Arhanes

Geluk bestaat echt

Al een paar dagen overheerst bij mij een gevoel van geluk. Niet alleen omdat ik weer op mijn favoriete Kreta ben maar vooral omdat ik vandaag terug ga naar een bijzonder en voor mij zo bekend dorpje: Archanes. Hier heb ik twee jaar geleden een geweldige tijd gehad en veel nieuwe vriendschappen gesloten. Zou er veel zijn veranderd?

Als ik door de smalle straatjes van het dorpje loop hoor ik achter mij ineens iemand mijn naam roepen. Ik draai me om en even later krijg ik een warme omhelzing van Stravos. Hij runt hier een taverna en ik herinner me direct de heerlijke Mousaka waarmee hij mij tijdens mijn vorige verblijf vaak verraste. Hij vraagt waar ik logeer.€In Eliathos€ roep ik enthousiast.€Een super complex met een schitterend uitzicht op jouw dorp!€.

Daar is niets aan gelogen. In Eliathos Residence Houses is alles aanwezig voor een onbezorgde en ontspannen vakantie. De omgeving waarin het complex ligt is prachtig en straalt veel rust uit. De huisjes met de groene en bruine luikjes voor de ramen zijn ruim warm en stijlvol ingericht. Geheel in de traditionele kleuren van de Archanes-regio. Vanuit mijn huisje is het maar een klein stukje lopen naar het zwembad. Als ik mij na een verfrissende duik op een lekker ligbed wil installeren word ik plotseling overweldigd door het uitzicht. Overal is het groen en de olijfbomen en de berg Giochtas steken strak af tegen de helderblauwe lucht. Ik pak mijn camera en schiet een paar panorama-foto€s. Die ga ik thuis gelijk ophangen zodat ik dit gelukkige moment voor altijd bij me kan houden.

Organisatie: Eliza
Prijs vanaf: 365,-

Meer informatie of direct boeken?

Andere last minutes naar Arhanes

Reisverzekering


Advertenties

Advertenties

goedkoopste vakantie griekenland arhanes RSS Goedkope vakantie Griekenland