Boschetto Villas in Agios Leontas

Vakantie zoeken

Gesponsorde links

Agios Leontas Vakantie Weekendje Agios Leontas

Goedkope vakantie Griekenland

Maak uw keuze

ANVR SGR iDeal MasterCard Visa American Express

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.

Boschetto Villas in Agios Leontas

All inclusive vakantie Griekenland All inclusive Griekenland Agios Leontas

goedkoop naar griekenland agios leontas agios leontas
All inclusive vakantie Griekenland Agios Leontas

vanaf
450,-

All inclusive vakantie Agios Leontas

Landelijke luxe

€Welkom op het mooiste plekje van Zakynthos. Als je hier eenmaal bent geweest wil je nooit meer weg€. Met dit warme welkom heeft Pepos van wie ik de sleutel van mijn villa krijg direct mijn nieuwsgierigheid gewekt en hart gestolen.

Datzelfde geldt voor Boschetto Village een uitgestrekt en bosrijk gebied waar de schitterende villa€s van Pepos liggen. De villa€s zijn allemaal gebouwd van natuursteen hout en ijzer. Het oogt heel landelijk maar toch ook erg gemoedelijk. Ik bewonder de hoge bruine luiken naast de grote ramen en de felrode plantjes in de terracottapot bij mijn voordeur. Erg uitnodigend! Als ik de villa binnenstap dringt het pasécht tot me door: dit is inderdaad heel mooi...

Drie dagen lang geniet ik volop van alle luxe in en rond mijn villa. Ik kom heerlijk tot rust. De vierde dag trek ik erop uit om de omgeving te verkennen. Die is ruig en erg bergachtig maar daar heeft mijn auto gelukkig geen moeite mee. Ineens zie ik in een glimp het bordje€Porto Roxa Strand€ voorbij flitsen. Ik stop en keer om. Daar wil ik zeker een kijkje nemen. Het strand lijkt stil en verlaten maar ineens hoor ik iemand vrolijk lachen. Ik zie een paar kinderen vanaf een ouderwetse duikplank een sprong in zee maken. Dit is pure nostalgie en ik heb gelijk zin om hetzelfde te doen. Na mijn duik en een uurtje snorkelen in het helderblauwe water stap ik weer in mijn auto. Ik maak op weg naar huis nog een tussenstop in een klein dorpje om wat vis een fles wijn en een stokbrood te kopen. Ik heb best trek gekregen van dat zwemmen en kan niet wachten om straks op mijn eigen terras de barbecue aan te steken. Wat een luxe!

Organisatie: Eliza
Prijs vanaf: 450,-

Meer informatie of direct boeken?

Andere vakantie naar Agios Leontas

Reisverzekering


Advertenties

Advertenties

goedkoop naar griekenland agios leontas RSS Goedkope vakantie Griekenland